Flyttstäda

Det må vara det tråkigaste om finns. Den personen som har kommit på de här med flyttstädning borde skjutas! Så dyra hyror man betalar, borde de väl ändå ingå i servicen att de hyr ut en städfirma eller nåt! Fyfan för att städa!! Idag ska i alla fall jag och min kära mor åka bort till Siggebohyttevägen och fixa lite med kyl och frys och imorgon planerar vi att allt ska vara klart så vi kan lämna ifrån oss nycklarna till nästa stackare som ska behöva stå ut med min technopoppande granne. skönt ska det bli.

Pusssshej


Nya tider

Flyttat och klart. eller klart och klart. Jag har inte riktigt packat upp allt än och flyttstädningen är kvar:/. Dags att starta upp livet, från början. Men det känns bra, det blir bra nu.

Idag har jag hunnit med ganska mycket.
1. Städat undan lite kläder hemma i lägenheten.
2. Tränat på Nautilus,löpband och ben, mage.
3. Varit på spanskalektion och lärt mig hur man böjer verb i gerundium och preteritum.
4. Varit till "törpet" och hälsa på Lego och sen ska vi vidare till danora.

Resten av dagen återstår och se vad som ska hända. Antar att det blir tv och lite ensamhet i min lägenhet..)

pussssshej


...

Ja, jag vet inte riktigt vad Jag trodde inte att det skulle vara såhär jobbigt att bryta upp. Efter tre år har vi nu gått skilda vägar. fyfan!

Hart varit och hämtat lite kartonger för att börja packa lite smått.  Ska bo i en trea på Skinnarbacken, det blir bra! Men just nu känns allt väldigt jobbigt. Skönt att skolan börjar snart så att man kan börja tänka på annat.

pussshej

Pullan fyller 20!=)

Vaknade runt halvtiosnåret idag och kände mig rätt seg. Har inte gjort mycket idag förutom att kolla på friidrott, vilket blir lite som ett beroende för mig nu i VM-tider. Har packat väskan för jag ska faktiskt ner till Energikällan och simma någon kilometer, jag ska ta tag i mig själv, jag lovar, någon gång!

Men idag är det ändå en speciell dag för Sofia Elvenäs fyller 20 år idag. Ett stort grattis till lilltösen från Löa.

pussshej


Tråkdag

Är ledig för en gångs skull och ändå är dagen sååå långtråkig. Väntar på att Carro ska komma ner så vi kan slå våra Twilightberoende hjärnor ihop. Hoppas att hon kommer snart så att jag kan dämpa min abstinens efter Edward Cullen litegrann. Jag ska väl också ta mig tid att laga lite mat för min mage kurrar. Jag har så mycket skaer som jag borde göra nu när jag äntligen har tid, men jag känner verkligen inte för det. Typ läsa lite av min kurslitteratur, men det tar jag tag i imorgon för idag får det lov att vara slappardag.

pusshej

Vacacion!

Åh vad skönt det ska bli md lite semester nu innan skolan börjar. Jobbar min sista dag för den här sommaren idag med ett monsterpass på hela fyra timmar:). Fast man kan aldrig vara säker på att inte bli inringd.
Helgen har varit lugn, men torsdagen bjöd på en hel del galej! Brudarna + alexander kom hem till mig och vi drack vin så det stod härliga ting. Vi hamnade till slut nere hos Kosovogustav och Max där vi satt och pratade om så pass sofistikerade ting som konst och kom i säng hemma på Siggebohyttevägen med en glad Amanda i soffan runt tvåsnåret. 

Jättekul att träffa alla nu när innan alla flyttar härifrån. För Amanda bär det av mot Oslo idag och Karin till Göteborg redan i fredags morse. Nej nu mäste jag hoppa i duschen innan jobbet kallar.
Pusssshej
 

Español!

Har äntligen fått klartecken på att jag ska läsa spanska steg tre på Lindeskolan nu i höst. Ska till Staffan för att få boken och schema idag och jag är verkligen jättespänd. Känns liksom som att jag har glömt bort allt, det var ju så himla längesen jag läste. Först blir det jobb kl. 12 och på lunchrasten bär det av mot A-huset. Me like=).

Ikväll är det dags att vara TV-nörd igen. Kan inte riktigt rå för det men det är Bachelorette och jag följer det som besatt. 
Är det inte något fascinerande med vältränade killar och romantik, jag vet inte det? 

Vamos a trabajar!! Adios

längesen.

Internetfrånvaro, tidsbrist och trötthet. Jag får väl lov att skylla på det. Försöket att upprätthålla en blogg är ju lite faljerat, men jag ger inte upp. Jag låter veckorna som gått vara och berättar bara om helgen som varit.

FREDAG:
Myspys med tjejerna som slutade med utgång på folkan och mitt livs första efterfes hos några nyhemkomna soldater från Kosovo. Malin stod för värdinnejobbet och Amanda kom hem från Oslo. Så kul att träffa henne och det känns som precis vanliga tider när hon kommer med sitt leende. 

LÖRDAG:
9.30 ringer pappa (jag kom i säng 4!) och frågar om jag vill följa med till Norsviken och sola och bada. Vädret är jättefint så jag kan inte gärna tacka nej till det. Bad, bus med Virre och umgänge med pappas familj plus en aningen röda axlar samt träningsmatch på stadsskogen summerar dagen.

SÖNDAG:
Åker med mor, Thomas och Carro till Örebrotravet. Spelar på en häst och jag kan konstatera att jag inte riktigt har en naturlig fallenhet för odds och spel. Även idag jobbar jag på mina röda axlar då jag glömt solskydd och har linne. Vi passar även på att bada i kalkbrottet vid Kvinnersta på vägen dit och hem efter vi vart på Ikea en snabbis. Vattnet var alldeles blått och kallt, plus några dykare i det, men att det var skönt. jag hoppade till och med från klipporna, något jag inte trodde att jag skulle våga. Summa sumarum - en skön dag med sol och bad.

pusssshej


RSS 2.0