sista dagen på ett helspäckat år

Morgondagen ska spenderas med lite vin, lite pulka om vi har tur och med min älskling. Försökte mig på att sola och få lite färg igår och det blev ju som det blev! :P

Idag har jag roat mig med lite inventering på Ica, alltid lika kul :/ Nu. Victorias secret! :)

pusssshej


trött på det här nu

Jag bor, äter och lever på Ica. Kan jag inte få ledigt en enda dag? Och inte hinner jag med att få någon julstämning heller! Fan. Har precis slutat jobbet och då åker alla kompisar och spelar bandy. Själv sitter man isolerad på Skinnarbacken för jag har ingen jäkla bil så jag kan ta mig någonstans, cykeln står vid Lindeskolan och gå är ingen idé för då är dom färdiga lagom till jag kommer fram! Uscha!


jaellernej?

ÄÄÄÄntligen har jag lämnat in min tenta! Nu är det bara en lite uppgift på sex sidor kvar sen är jag klar med höstterminen, om jag nu får godkänt på allt?! Funderar på att belöna mig själv med en liten löptur ute, men tänker om när jag tittar på temperaturmätaren... (-10!!!!).

Ingmari ringde imorse så det bär av mot Ica i eftermiddag. Fredagkvällen spenderas där, KUL! Nej nu ska jag göra något av den här dagen innan jag börjar jobba klockan tre!


pussshej

jagvillintejagvillinte

Inte min dag idag känner jag. Spenderat min dyrbara sovmorgon i tvättstugan från klockan sju:/ Sedan har dagen gått i ett. Städat och grejat i garderoben, lyckades somna i soffan och sova i tre timmar. Tre dyrbara timmar som jag skulle ha skrivit mitt arbete på. Nu ligger pressen på att jag MÅSTE prestera imorgon för sen ska det vara klart! Sen har världens underbaraste karl åkt till Trysil över helgen så nu får jag klara mig själv, hur ska det gå?

Nej nu ser vi fram emot lördag. Då bär det av mot Strike och jag ska rulla klot så det står härliga till!

pusshej

Julstämning

Uppe med tuppen för att traska i minusgrader till tvättstugan! Det är på något sätt mysigt när det knastrar av den kalla snön under fötterna när man går.

Snart är julen här och det ska bli så mysigt. Jag börjar verkligen få upp julstämningen nu och idag funderar jag på att koka lite knäck för att piffa upp stämningen lite mer!

pussshej

tentamensskrivning

Sitter inomhus och skriver så fingrarna glöder, när jag skulle kunna vara ute på en mysig vinterpromenad. Men vad gör man inte för skolan?! Nej nu ska jag inte vara sarkastisk, men guuud vad skönt det kommer bli när jag är klar. Ikväll blir det innebandyträning och sen mys innan darling åker till Trysil.

pussshej

Hysteri och mys

Just nu sitter jag med ett stort stycke tentauppgift som jag måste skriva och det går sådär. Det är trögt värre! Den ska vara klar till nästa måndag och fyfan vad jag hatar att ha press på mig att jag måste skriva när det inte kommer ut något från min fullproppade hjärna.

Nog med klagande, idag ska jag mysa med min Andreas!

Kääär!

Nykär och galen! Åh vad underbart det är! Puss på min Andreas!


RSS 2.0