Löa

Igår åkte jag och Karin upp till Löa på förmiddagen för att sola och bada med Fia i Sörsjön. Vi köpte med oss en braklunch med baguetter, meloner, jordgubbar och äpplen. Yummie! Väl framme i Löa säger Sofia att vi kan åka båt om vi vill och  vara på sjön hela dagen och det vill vi ju självklart.

När vi sitter där i båten och Sofia försöker starta den, och lyckas så åker vi iväg en liten bit ut på sjön när båtjävlen får soppatorsk! Det är inget mer än att jag och Fia grabbar tag i varsin åra och ror in båten igen! Allt slutar med att vi ligger på bryggan och solar och badar hela eftermiddagen och det var mycket trevligt. Det var längesen vi tjejer träffades en hel dag. Tack för det!


Nu ska jag och Basse ner på stan och luncha lite. pussshej

Parkfest

Klockan tre på eftermiddagen bar det hemåt från en avkopplande tur i Stockholm. Solbränd (röd) på axlarna och nästippen satte jag mig i bilen tillsammans med min mamma och syster och åkte hemåt. Jag somnade nästan på en gång vilket är typiskt mig, men i Kungsör bytte vi och jag körde resten. Väl hemma var det bråttom att duscha och göra sig i ordning för parkfesten. Vi var hemma hos Frida först och Singstar är då ett självklart måste på en tjejförfest. Jag gillar verkligen mina kompisar! Vid halv elva bar det av mot hotellet, vilket inte hade någon speciellt lång kö (för vissa köper förköp). Dans, svett, skratt och tårar - mycket händer på hotellet.

Klockan två är jag hemma, nyduschad och har riktigt ont i fötterna efter en kväll med alldeles för höga klackar för mitt eget bästa och det är dags att sova. Summa sumering - en riktigt rolig utekväll med brudarna.

Nu är det dags för jobbet, men bara i fyra timmar, sen ska jag titta på film hela kvällen.

pusssshej


Årets första dopp...

... blev i Lindesjön vid Lingon och mjölk (har aldrig riktigt förstått mig på det namnet). Jag, Joel, Amanda och Patricia cyklade dit från mamma ivd halv tio (!) och åkte hem två och en halv timme senare, med ett dopp i bagaget. Det var svinkallt till en början och jag vet inte riktigt om man kan kalla de ett dopp, för jag låg på en luftmadrass ute i vattnet, men jag fick vatten över hela mig, fastän det inte riktigt var meningen. Jag har inbillat mig att solen tar bättre om man ligger ute i vattnet, men efter 20 kalla minuter gav jag upp och la mig på land istället. Hoppas det blir lika fint väder nästa vecka då jag är ledig, sen kan det regna bäst det vill för då åker jag till Dinamarca!!!

pussshej

Sommar och sol och vi har korta kjol..

Äntligen är sommaren här, men bara för den här veckan. Och vad gör man inte då, om inte jobbar?! Tajming är inte riktigt min starka sida. Har i alla fall legat ute i några timmar på förmiddagen innan det bär av till ICA. Det är mycket fröken Grindbacka ska hinna med denna dag. Sola, jobba, ha hoppträning med Amanda och packa inför morgondagen. Då bär det av till Estocolmo och till Chris för lite födelsedagsfirande/hälsa på (det var ju inte igår jag träffade honom). 

 

Mamma ringde till mig för några dagar sedan och sa att vi skulle få bo i hästbussen för att alla stugor/rum/sängar var upptagna för att det är tävlingar där i helgen. Min första tanke var oj shit, ska jag bo i en hästbuss, men jag tror faktiskt att det kan bli riktigt mysigt. Ska försöka ta lite bilder för att visa om det var mysigt eller ej.

 

Ha en trevlig sommardag  pusssshej


Noraglass ÄR sommar!

Fint väder och Noraglass. Det kan inte bli så jättemycket bättre. Jag spenderade min måndagseftermiddag på Danora och sedan åkte jag och mami in till Nora för att köpa glass. Hasselnöt och skogsbär blev det och jag slutar aldrig att fascineras av att jag alltid blir lika förvånad över hur gott det är=).

Nu sitter jag hemma, inne i det fina vädret, eftersom jag har gått hem från jobbet. Känner mig inte alls bra idag och då får man ligga i soffan utan några andra ursäkter. Ska försöka få i mig lite mat för att se om jag blir och må bättre.

Pussshej


Grillat och soffmys

Jobbet är avklarat och magen är mätt efter att Basse har grillat lite flintastek, kokat färskpotatis och gjort tzatziki. Hur gott som helst och det räckte till och med till matlåda. Soffan kallar och hoppas på en bra film, men det verkar som det är någon fotbollsmatch på TV och då kan ju jag glömma film!!:( Nej nu måste jag nog lägga ner datorn för att varva ner lite efter dagens aktiviteter.


pusss och godnatt







Midsommardag

Dagen har inte startat till min fördel. Vaknade på tok för sent för att hinna göra något vettigt innan jag börjar jobba. Det verkar i alla fall som om det blir en glass innan man ska isoleras inomhus nu när solen äntligen tenderar att titta fram bakom molnen. Tur att man hittar sina glimtar dessa dagar. 

Logfesten igår var trevlig, trots regnet och tävlingarna som var "planerade" inte riktigt blev av. Vi spelalde lite sällskapsspel (som jag tyvärr inte vann en enda gång) och det slutade med att jag och Basse hamnade i soffan med barnen och tittade på Kung Fu Panda. (Jag missade en del av filmen för att jag råkade somna!) Summa sumarum - en lugn men ack så trevlig midsommarafton.

Jobbet kallar pusss


LOGFEST=)

Ikväll är det logfest hos mor på schemat. Jag och Carran sitter och gör spellistor på datorn inför kvällens bravader. Tävlingar, mat, musik och sång står på dagordningen och det ska bli så himla mysigt. Logen är sopat och klar och är inredd med björkris och ballonger, FINT! Om Carrans kamera håller lägger jag upp bilder senare. Om inte så får ni bara ana hur roligt vi har haft! Ha en bra midsommarafton alla.

pussss

Besvikelse

Min kväll har jag tillbringat med min lillasyster och tittat på två filmer. En bra film Wild Child och en STOR BESVIKELSE, Benjamin Button. Jag hade mina förväntningar trots att många har sagt att den var dålig, men de säkra filmexperterna på  min arbetsplats (ICA) hade inte fel den här gången heller. Filmen var helt klart seg och vi stängde av efter bara en timme (filmen är över två timmar lång!!!). Nog med filmtittande ikväll och det kommer nog dröja länge innan någon film över huvud taget närmar sig Twilight. Jobbet väntar imorgon. godnatt !

                                                                                


Faller för grupptrycket..

Då gör man som alla andra "wannabee-blondinbella" personer och gör ett halvhjärtat försök att upprätthålla en blogg. Måste ju ge min nya dator chansen att få jobba lite. Dagen har varit sisådär. Har jobbat i åtta timmar (!), och tittar nu på en tjejfilm/slöfilm.

godnatt pussss.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0