Vardagstristess

dagarna går, veckorna går, månaderna går.. Om man tänker tillbaka.. Vad har jag egentligen gjort med tiden? Jo jag har ett jävla bra svar - Ingenting! Nej nu ska jag inte sitta här och deppa, men hur vore det om livet vore lite mer händelserikt?


Svullen arm och laxlåda

Vinst i gårdagens innebandymatch och kors i taket att jag fick spela hela matchen! Kvällen fortsatte med ännu mer innebandy med Linnéa, Sara och en jävla massa hockeykillar. Vad resulterade det i, om inte ett stenhårt skott på armen så jag har en liten rund, svullen ring, NICE!

Nu har jag ätit fransk laxlåda (det är inte så komplicerat som det låter) och ska upp till hallen och göra Carro sällskap vid en handbollsmatch! HEJ SPORTFREAK!

pusshej


glädje och ångest

Gårdagen, biodagen, den stora dagen! Mina förväntningar på filmen var inte höga, eller jo det var de, men jag trodde att man skulle bli besviken av filmen, just för att man hade så höga förväntningar. Men icke. Edward och co did not let me down! Jag satt som fastklistrad från början till slut med en liten paus av tårar här och där. Den hade ju fått kassa recensioner, men den gubben som skrev de recensionerna måste ju varit full! Nu längtar jag bara till nästa film och den kommer väl inte förrän om ett år! Jag får dämpa min "Edward-Bella-ångest" genom att läsa böckerna IGEN! I'm in love.

Åh by the way.. Den 3 december tatuerar jag mig igen! ;)


20!!

Idag fyller fröken Grindbacka 20 år, åh herregud vad mycket äldre jag känner mig, NOT! Men skönt iaf att slippa bli utlangad till, det är väl den enda fördelen!
Här ska ätas tårta. Gött mos!

pussshej

...

Nu är det bara två timmar kvar tills jag blir en vuxen kvinna. Självständig och tuff yes det är mitt motto! Heja mig!

Fit for fight

Efter gårdagens fyratimmarspass i innebandy kan jag inte annat än att börja bli vältränad. Herregud vad jag har sprungit och jag kan säga att det känns i kroppen!

Vill passa på att gratulera min kusin Johan som fyller 18 år idag! GRATTIS.
I och med det så har vi varit och ätit smörgåstårta på Hagavägen samt firat mig lite i förskott. MYS.

pussshej

Ohlala

Känns så himla jättebra idag! Har fått världens bästa feedback från skolan jag är på.. :)

Imorgon ska jag till världens bästa Dea för mys i soffan framför Idol och en massa catching up! :) Det var längesen och det ska bli supermysigt!!

Tonight´s gonna be a good night!

pusshej

Bageriet i konkurs

Jag har efter många överväganden kommit fram till att sluta försöka baka småkakor. Idag är det andra dagen jag sabbar en plåt med kakor. Idag blev de i och för sig inte brända, men runda och fina är de ju inte direkt. Får trösta mig med att de var väldigt goda. Nej, Ica och köpefika - det är det vi får köra på!

Idag hade jag min första egenplanerade lektion med sjuorna. Att man kan vara så nervös för ett gäng småungar! :) Jag hade en föreläsning om vatten - tsunamis och lite sånt, och det gick bra. Imorgon väntar en välbehövlig innebandyträning efter alla "missbildade" kakor jag har smällt i mig idag!

pusssshej 

Fars dag

Dagen började med att bli väckt vid halv åttasnåret av en överjävlig Albin! Smörgåstårta hemma hos farmor och jobb stod på schemat! Känner mig lite deppig - det måste vara det här vädret!

"Om man inte chansar så kan man inget vinna!"

ja eller nej?

Nu börjar jag bli förkyld! Frågan är om man ska vaccinera sig mot svininfluensan eller inte? Idag har jag nämligen hört om en på min praktik som varit hemma i typ tre veckor med flensan! Man kanske ska börja överväga..

Och till råga på allt så börjar det snöa, mitt i allt elände. Jag hatar vinter - eller i alla fall när det inte ligger kvar på backen som snö utan bildar ett decimeter tjockt slasklager. ÅÅHH!! Nej nu kallar tvättstugan.

pusshej

New Moon

Idag har jag bokat biljetter till New Moon den 20! :) Åh den kommer säkert att vara jättebra, eller jag hoppas det i alla fall. Då har man lite att se fram emot i höstmörkret, nu när man börjar bli förkyld och allt! USCH!


Robert, Robert!


Kristina?!

Har fått en nostalgisk impuls att lyssna på musikalmusik från musikaler jag har varit på. De är mycket bättre än vad man upplevde första gången. För alla er som inte har varit på en musikal - boka biljetter nu! Har ni möjligheten att se Chess eller Kristina från Duvemåla, med Sveriges musikalelit  - do it! Skapliga upplevelsen, det kan jag utlova.

Idag har jag börjat planera ett tema vi ska ha med sjuorna och det ska handla om vatten och konflikter kring detta. Mycket intressant.

Nej nu är det sängen... Heja mig, snart är det fredag!!

pussshej


RSS 2.0