akutbesök och filmmys

igår var jag och tittade på hockey och min andreas. Tror ni inte att han gör sig illa? Jo! Så idag har jag spenderat morgonen och förmiddagen på akuten med en handikappad och lite ynklig pojkvän. Som tur är var inget brutet, utan det var bara en grov stukning, vilket innebär en massa passopp idag!

Nu ska jag titta på handbolls-EM hemma på Högstadieplan med pappa och Albin.


pussshej

tristess

Vad ska jag göra idag? En hel veckas ledighet tröttar faktiskt ut mig, när alla andra jobbar eller pluggar. Det finns ju inte ett skit att göra. Visst det är slönt att sova, men that's about it. Det här är nog enda gången jag säger det här; men jag längtar faktiskt till skolan på måndag!


:)

Jag har en bra känsla i kroppen. Jag vet inte om det är för att jag har världens underbaraste pojkvän eller om det är för att jag är ledig ytterigare en vecka?! Kan det vara en kombo?! :)

Igår var jag på bio och tittade på Avatar. Filmen var mycket bra! ;)


pusssshej


H&M

Idag kom del 1 av vårleveransen.. Bikini, underkläder, armband shorts och tröja. Tyvärr så är shortsen för små (hmmm) och tröjan är av den konstigaste modell jag någonsin testat, så det blir att skicka tillbaka! Tacka vet jag postorder! :)

Första dagen i skolan för i år resulterade i att jag får göra en liten komplettering på mitt arbete.. Summa sumarum - inte en så bra dag..


detnyaåret

börjas finemang! med jordens bakfylla. Blev inte människa förrän runt sjusnåret på kvällen. KUL!
Och idag får jag sota för att jag är så nedrans klantig och alltid skjuter upp saker och ting till sista minuten. nu sitter jag med plugg upp över öronen som jag bara MÅSTE bli klar med. Heja johanna!!!


För övrigt så tror jag att det kommer bli ett fantastiskt år. Börjar man året nykär så kan det ju inte gå fel?! :)

RSS 2.0