Framtid?

Jag har idag konstaterat med sorg i ögat att spanska är ett nedlagt projekt! Pratade med en studievägledare idag och jag skulle behöva läsa en termin extra plus ta studieuppehåll i en termin och det suger, så jag får helt enkelt lägga ner. Jag tror att det får bli engelska istället. Det har liksom legat där också! Men Karlstad blir det. Vill ju se något annat än Lindesberg och Örebro!

Idag har jag hunnit med vääldigt mycket om jag får säga det själv. Jag har vart i skolan i 6 timmar(!), läst en riktigt svår text på engelska (facktext), sprungit en vända med Carro, köpt ett par löparskor. Resten av kvällen blir att läsa ett kapitel i boken och IDOL såklart. Åh jag är så glad.

pusssshej

Glad tjej

"I'm so in love, with you boy" na na na.... Sitter med datorn i högsta hugg och lyssnar på lite musik. Träningen idag gick faktiskt rätt bra. Gjorde två straffmål av tre möjliga. HOPPAS att jag får vara med i truppen på seriepremiären på fredag! Nu jävlar era GIHfjollor ska ni få:) haha.

Ge mig styrka att göra klart tentan imorgon! Fast, jag ska ju iof jobba mellan 12 och 18, så vi får se nät jag ska hinna med det:P

pusssshej 

Nöjd.

Idag har jag hunnit med otroligt mycket. Jag har hunnit vara 1. läsa två kapitel på bussen, 2. vara i skolan, 3. diska och laga mat, 4. skriva klart och skicka in kompletteringen till tenta 1, 5. skriva första utkastet på tenta 2...
Och klockan är inte ens sju än! ;) Jag gillart! Resterande av kvällen kommer tillbringas på Torphyttevägen 13 med Idol och lite godis kanske? Längtar till helgen ;)

pussshej

Toppenhelg och helvetesvecka

Har haft en supermysig helg och har inte öppnat skolböckerna förrän sent på söndag kväll. Det kommer få sina konsekvenser, och jag får plugga som en tok hela veckan, men det är det värt. Eller är det?
Jag längtar redan till helgen;)

pussshej

Svullo.

vaknade upp med ett så svullet öga att jag knappt kan se och det går ju inte ner oavsett vad jag gör. Är inte sjuk för övrigt så jag vetefan vad det kan vara. Vårdcentralen nästa!

Helgen har i alla fall varit väldigt rolig, med match, bio och lagfest:) me like.

pusssshej

Helg=)

Så skönt med helg. Match spelas imorgon i Kopparberg och sen blir some gathering hemma hos Peter antar jag! Kul ska det bli. Klar med tentan och jag känner mig rätt säker på ett G iaf. Jag vet inte riktigt vad det är, men jag känner mig så glad;)

pussshej

Här ska fett brännas!

Nu har jag kommit på nåt nytt gott folk. Idag var min tredje innebandyträning and i'm still going strong. (eller jag dog inte iaf) Vi började med den sedvanliga löprundan till pumphuset och tillbaka..(förra måndagen var jag helt slut) och jag kände mig rätt så pigg i benen och när jag hade 200 m kvar så var jag inte ens trött.. Så vad gör smarta Johanna - jo hon ruschar allt vad hon kan och glömmer helt bort att hon ska springa intervaller efter det. SMART! Efter det var jag såklart helt död och kom sist på intervallerna! BRA JOBBAT YXSKAFT!

Men att det känns bra nu när man börjar ta tag i sig själv lite efter sisådär 5 månader stillasittande. Skola imorgon - seminarie, sova nu. Godnatt..

pussshej

Självbestämmande?!?

Är det verkligen så att man ska behöva sitta hemma en fredagkväll helt själv. Hade det inte varit för de där jobbet imorgon bitti hade jag antagligen varit på kåren snart. Men det är väl det här man kallar självbestämmande, självförsörjande, you name it. Suck.

Jag är ensam - jag vill ha sällskap - någon?

pussshej


Jäkla skitkväll.

busväder, skit på tv och inga filmer har jag heller som jag inte har sett. jag är själv hemma och det finns inget gott att äta. plus att jag gjorde världens äckligaste fläskfilégryta. Snälla någon kom och rädda mig ur den här miserabla kvällen...

suck

RSS 2.0