paniik!

Imorgon är det Indientema på en fest! Jag har ingenting att ha på mig. Har googlat och haft mig och jag måste få tag på ett slags lakan/skynke som är väldigt stort och färgglatt= OMÖJLIGT! Hjälp mig!

nuhänderdetgrejer

En vecka lite drygt till vi flyttar! Jag är väldigt förväntansfull och ser fram emot det så in i bomben! Igår köpte vi oss ett par sängar, garderober och lite småprytlar som vi bakade in i garaget hos andreas. Nu är det bara att vänta.. och kanske börja packa! :)

pussshej

orosmolnet.

Det där jävla askmolnet kan vara kvar i antingen dagar eller månader.. Måtte det inte vara kvar när vi ska åka, för då blir det ju inget av och som jag har sett fram emot det!! nej, det får bara inte hända!

Håller på för fullt med tentorna och det är inte så himla kul. Vill bara bli färdig nån gång!

det kommer bli en bra sommar.

Jag och älskling ska ha två veckors semester tillsammans och resten är jobb! Hoppas jag får mitt schema snart så jag kan börja planera! :) Jag känner på mig att allt kommer bli UNDERBART!!


I'm walking in sunshine

Fredag, måndag och tisdag! Mitt nya liv med promenader runt sjön, eller?! Idag vaknade jag och solen lyste så väldans trevligt så jag, Sofie och vovven tog en promenad i det fina vårvädret runt sjön. Fan jag är riktigt duktig och är ute och går. Hoppas det kan hålla i sig.

Nu är det bara dagar kvar tills jag får veta om Zavanta är min?! Förstå vilken lycka att få komma ut på tävlingsbanorna igen! Och bra ska det gå.

Fröken Grindbacka har mycket som händer just nu. Flytt till samboliv med världens underbaraste Andreas, tävlande med häst, resa till Egypten...

pusshej

goodbye dunjacka

På med bikini och ut och få lite färg på kroppen. Det är väldigt inbjudande just nu, men så gick jag ut på balkongen och inte fan är det dags med mindre kläder än. Det är ju svinkallt! Men jag kan iaf konstatera att dunjackan inte längre behövs och packar med godan ro ner den till flytten! ;) Nu är det inte så långt kvar! :)

underbart!

helgen har gått väldigt fort. Handboll, hästhoppning, ikea, marieberg har avverkats på löpande band. Nu är det inte långt kvar tills jag och älskling ska flytta och förberedelserna är i högsta hugg med spackling, slipning och målning av den hemmagjorda sänggaveln. Inköpen planeras och dagarna bara susar förbi.

Sociologikursen som vi pluggar nu är väl inte jätteprioriterad just nu, men jag ska ta tag i det nu med bara två veckor till tentainlämning! I övrigt är jag förkyld som bara den med nedsatt hörsel och talförmåga och en hals som värker, men ändå är jag på topphumör för jag är så lycklig! ;)

påskhelg

Idag ska vi iväg till Andreas mormor och morfar och äta påsklunch och ikväll äta middag med hans kusiner:) Imorgon blir det nog en sväng ut till parkudden och grilla med gamla vänner från gymnasiet! Får se vem som tenderar att drunkna den här gången, det är liksom oundvikligt! :)

RSS 2.0