Sambo:)

Lägenheten var underbar, öppen och fin med högt i tak. Nu ska vi åka och titta på köksbord som passar in i vårat stora kök. Den 1 maj så får vi flytta in och det är underbart!!

pussshej

Familjemys på Högstadieplan

Idag ska hjärtat iväg på lagfest, eller rättare sagt middag med styrelsen och lagfest imorgon. Har lovat att köra dem upp till Guldsmedshyttan och sen ska jag spendera lite tid hemma hos pappa. Det var längesen jag var hemma där.

Resten av helgen ska jag vara på ICA och tjäna lite pengar tills vi ska åka iväg. skönt att ha något mysigt att se fram emot nu när skolan är rätt jobbig. Den där mannen jag har gör mig så lycklig!

pusshej

jag vill ha vår nu.

är så trött på den här vintern. Vill ha maj och sol! Så länge får jag drömma mig bort till Egypten dit jag och min älskling ska åka i maj!! Ska bli såå mysigt.




vårkänslor?!

ja nog hade jag det igår i alla fall. Nu känns det som höst igen.  Men det här är bra väder, säger de som vet. Det ska regna för att snön ska smälta bort.! Jag vill ha sommar, sol och semester, NU!

ny vårgarderob?!

det finns mycket fina kläder jag vill köpa nu, men kosingen räcker inte till.. speciellt inte nu när jag måste spara pengar till EGYPTEN! ;)

Har iaf "råkat" beställa några plagg.. De här sandalerna kommer pryda mina fötter snart! ;):) 

hang in there

Just nu går skolan tungt. Mycket att göra och lite tid att utföra det på! Tur att jag har personer som gör mig glad hemma! Livet känns lagom mycket lättare med en underbar pojkvän och mina gummor! ;)

Den 24 maj åker vi till Egypten. Fyfan vad skönt det ska bli. All inclusive med 50 meter från stranden och en tvådagarsutflykt till Kairo och pyramiderna. Det ska bli så skönt att komma bort. bara jag och min älskling!


pusshej

RSS 2.0